Bevat Video: Video
Lead image 1:
Lead image TXT 1: Sinterklaas arriveert te paard in Groesbeek. Foto: Omroep B&D
Ankeiler: Vol verwachting klopte het hart......., van heel veel kinderen op het Dorpsplein in Groesbeek. Zondag 13 november, vanaf 16.00.u.

- Vol verwachting klopte het hart......., van heel veel kinderen op het Dorpsplein in Groesbeek. Zondag 13 november, vanaf 16.00.u. begon daar het programma rond de aankomst van Sint Nicolaas en, alsof de tijd in Groesbeek heeft stilgestaan, louter zwarte pieten.

Na enkele jaren bij de plaatselijke kringloopwinkel te zijn ontvangen werd de Goedheiligman dit jaar weer welkom geheten in het centrum van het dorp. De aanwezige kinderen werden vermaakt met dans, met zang en ander vertier, tot het moment suprême rond 17.00.u.: de aankomst van de Sint te paard. Allervriendelijkst werd hij ontvangen en toegesproken door burgemeester Mark Slinkman van de gemeente Berg en Dal. Er werd nog lang gefeest op het plein en alle kinderen mochten met Sinterklaas op de foto. Vanaf 21 november 2022 zullen de foto’s van uw kind(eren) met Sinterklaas beschikbaar zijn op de website van MPK Evenementen onder het kopje Sinterklaas 2022.

De Sint had ook nog een boodschap voor alle kinderen die niet aanwezig konden zijn: "Ik was er vandaag ook voor jullie, lieve kinderen, en binnenkort kom ik jullie tegen op school of thuis. En ook jullie mogen vanavond de schoen zetten".

Sinterklaas arriveert te paard in Groesbeek - Foto: Omroep B&D

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Meer over

Deel dit artikel