Ankeiler: Maandag 3 oktober start de provincie Gelderland met groot onderhoud aan de Zevenheuvelenweg. Het werk duurt tot ongeveer half november.

- Maandag 3 oktober start de provincie Gelderland met groot onderhoud aan de Zevenheuvelenweg. Het werk duurt tot ongeveer half november. Tijdens de werkzaamheden zijn er verschillende afsluitingen en omleidingen. Samen met de gemeente Berg en Dal en politie werden de knelpunten bekeken. Die worden nu tegelijk met het onderhoud aangepakt.

Nieuw asfalt

Op het gedeelte tussen Berg en Dal en de Derdebaan wordt het asfalt vervangen. De kwaliteit van het asfalt richting Groesbeek is nog goed, dus dat blijft liggen. Naast het onderhoud aan het asfalt worden ook maatregelen getroffen om wateroverlast op en naast de weg te verminderen bij hevige regenval.

Beter zicht vanaf Derdebaan

Verder wordt het zicht vanaf de Derdebaan verbeterd. Hiervoor worden vier bomen verwijderd. Ook de in- en uitrit van de Canadese begraafplaats wordt duidelijker zichtbaar gemaakt. Bij de kruising met de Meerwijksebaan wordt een plateau aangebracht, om de verkeerssituatie overzichtelijker te maken. Tenslotte zal ook de bebording enigszins worden aangepast en worden enkele bochten in de weg verruimd.

Inloopavond

Woensdag 28 september organiseert de provincie een inloopavond van 18:30.u. tot 20:00.u. in de Holthurnsche Hof aan de Zevenheuvelenweg 48a. Aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon binnenlopen.

Actuele informatie vindt u op de website van de provincie Gelderland.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Meer over

Deel dit artikel