Ankeiler: De GGD vaccineert op donderdag 19 mei van 16.00-20.00.u. in het Kulturhus in Beek, en op woensdag 25 mei op dezelfde tijd in het gemeentehuis in Groesbeek.

- De GGD vaccineert op donderdag 19 mei van 16.00-20.00.u. in het Kulturhus in Beek, en op woensdag 25 mei op dezelfde tijd in het gemeentehuis in Groesbeek. Er wordt geprikt zonder afspraak. U kunt dus gewoon binnenlopen voor een coronavaccinatie. Neem wel een geldig identiteitsbewijs en uw mondkapje mee. GGD medewerkers geven ter plaatse voorlichting over het vaccineren. Natuurlijk blijft vaccineren uw eigen keuze.

Wie kunnen er langskomen voor een coronavaccinatie?

Iedereen vanaf 12 jaar die nog geen 1e of 2e coronavaccinatie heeft gehad kan langskomen. Kinderen van 12 t/m 16 jaar hebben toestemming nodig van de ouders om zich te laten vaccineren. Heeft u corona gehad? Dan moet er minimaal 8 weken tussen zitten voordat u uw prik kunt halen.

Bent u ouder dan 18? Dan bent u welkom voor een boosterprik. Bent u ouder dan 60? Dan kunt u terecht voor de extra boosterprik. Voor de boosterprik is het belangrijk dat er minimaal 3 maanden zit tussen uw laatste vaccinatie of coronabesmetting en deze prik.

Bekijk alle informatie op www.ggdgz.nl/regiotour.

Natuurlijk kunt u ook altijd een afspraak maken voor een vaccinatie via 0800-7070.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Meer over

Deel dit artikel