Afdrukken
Bevat Video: Video
Ankeiler: In navolging op de landelijke versie organiseerde fanfare Jubilate Deo in 2019 een lokale versie van The Passion: de Groesbeekse variant. Twee dagen lang een bomvolle kerk in Breedeweg.

- In navolging op de landelijke versie organiseerde fanfare Jubilate Deo in 2019 een lokale versie van The Passion: de Groesbeekse variant. Twee dagen lang een bomvolle kerk in Breedeweg. Dit jaar was het de bedoeling dat er een tweede editie zou komen. Helaas heeft men besloten dat het geen haalbare kaart is om dit in april plaats te laten vinden.

De samenwerking tussen Fanfare Jubilate deo, Popkoor Trente Plus, Music on Demand, Bas als Jezus, Marcel als Judas, Ineke en Yvonne als Maria, Roland als Pontius Pilatus en vele anderen in 2019 zorgden voor kippenvel bij het publiek. Dit jaar was het plan om mensen minstens weer dat zelfde gevoel te bezorgen tijdens de tweede editie. De voorbereidingen waren al in volle gang, maar, zoals gezegd, het kan dit jaar allemaal niet doorgaan.

De organisatie richt zich nu op Pasen 2023 en hoopt dan een geweldige Gruusbêkse Passion te presenteren. Zet vast in uw agenda: 7 en 8 april 2023.

Kijk hier naar de editie van 2019:

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Deel dit artikel