Lead image 1:
Lead image TXT 1: Foto: Euregio
Ankeiler: Vrijdag 7 januari, rond 17.15.u. reed een 24-jarige man uit Bedburg-Hau in zijn bedrijfswagen, vanuit Millingen aan de Rijn op de Klever Strasse richting Kleve.

- Vrijdag 7 januari, rond 17.15.u. reed een 24-jarige man uit Bedburg-Hau in zijn bedrijfswagen, vanuit Millingen aan de Rijn op de Klever Strasse richting Kleve. In zijn wagen zaten ook 3 passagiers. Ter hoogte van het dorp Bimmen haalde hij het voertuig in van een gezin uit Millingen, bestaande uit de bestuurder van 38 met zijn vrouw en zoon. Hierbij verloor de 24-jarige de macht over het stuur en kwam tot stilstand tegen een boom langs de weg.

De motor vloog uit de auto

De auto raakte de boom zo hard dat de motor uit de auto vloog. Andere onderdelen van onder de motorkap raakten de auto van de Millingenaar. De inzittenden van de bestelwagen raakten ernstig gewond en zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Gelukkig is er niemand in levensgevaar. Na het ongeval was de Klever Strasse tijdelijk afgesloten voor autoverkeer. De twee voertuigen zijn weggesleept.

Snelheid niet aangepast aan weersomstandigheden

Waarschijnlijk had de 24-jarige zijn snelheid niet aangepast aan de weersomstandigheden. Op het moment van het ongeval was het donker, het hagelde zwaar en het wegdek was daardoor nat en glad.

(bron: Polizei Kreis Kleve)

Afbeelding
Foto: Euregio

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Deel dit artikel