Ook in 2022 geen nieuwjaarsreceptie in Berg en Dal - Omroep Berg en Dal
Ankeiler: Ook in het nieuwe jaar 2022 houdt de gemeente Berg en Dal geen nieuwjaarsreceptie. Burgemeester en wethouders hebben dit tot hun spijt moeten besluiten.

- Ook in het nieuwe jaar 2022 houdt de gemeente Berg en Dal geen nieuwjaarsreceptie. Burgemeester en wethouders hebben dit tot hun spijt moeten besluiten.

Sinds de herindeling in 2015 wordt de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie druk bezocht door inwoners, vrijwilligers, organisaties en verenigingen. Onder de huidige omstandigheden vindt het college het echter niet verantwoord om de bijeenkomst te organiseren.

Burgemeester Mark Slinkman: “De nieuwjaarsreceptie is een mooie gelegenheid voor alle inwoners om elkaar het beste toe te wensen voor het nieuwe jaar. En om onze waardering te laten blijken aan al die honderden vrijwilligers in de sport, cultuur en vrijetijdsbesteding, bij de brandweer en ga zo maar door. Het is niet anders, al blijft het erg jammer dat we deze mensen nu voor het tweede jaar op rij niet in het zonnetje kunnen zetten.”

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.