Corona Plan B: Bekendmaking nieuwe Prins(es) Net Aecht op TV - Omroep Berg en Dal
Ankeiler: Een speciale lokale aflevering van RTL-Boulevard in een volle zaal, als decor voor de verkiezing van de Hoogheid van CV Net Aecht op De Horst.

- Een speciale lokale aflevering van RTL-Boulevard in een volle zaal, als decor voor de verkiezing van de Hoogheid van CV Net Aecht op De Horst. Dat was de bedoeling voor vrijdag 19 november. Ook het aftreden van Prins Ummenie d'n 60e, Andy Janssen stond gepland tijdens deze avond.

TV-uitzending op zondag

Door de laatste coronamaatregelen heeft men gebruik gemaakt van creativiteit en is er een plan B. De activiteit is verzet naar zondag 21 november van 14.00 uur tot 19.30 uur. Het officiële programma duurt tot 18.00 uur. Door de coronamaatregelen kan publiek helaas niet fysiek aanwezig zijn. Om iedereen toch kennis te kunnen laten maken met de nieuwe hoogheid en om het aftreden van Andy te kunnen volgen is het programma live op tv van 15.11 tot 18.00 uur te volgen via omroep Berg en Dal. Via KPN op kanaal 1440 en bij Ziggo op 335. Daarnaast ook te zien op www.omroepbergendal.nl.

De Cavalieren Beek

Ook CV De Cavalieren uit Beek was vorige week genoodzaakt het Prinsenbal uit te stellen. In Beek is nu een (zittend) middagprogramma gepland op zondag 12 december. Meer informatie volgt.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.