Wethouder Visser feliciteert judokampioen Geke van den Berg - Omroep Berg en Dal
Bevat Video: Video
Lead image 1:
Lead image TXT 1: Judoka Geke v.d. Berg Foto: Omroep Berg en Dal
Ankeiler: Een twintig seconden durende houdgreep hielp judoka Geke van den Berg uit Groesbeek op 2 oktober aan haar tweede nationale titel bij de senioren in haar klasse.

- Een twintig seconden durende houdgreep hielp judoka Geke van den Berg uit Groesbeek op 2 oktober aan haar tweede nationale titel bij de senioren in haar klasse. In 2018 was ze ook al Nederlands Kampioen.

Woensdag 20 oktober ging wethouder Annelies Visser bij haar langs om haar namens de gemeente Berg en Dal te feliciteren.

"Ik vind het fantastisch dat je op 2 oktober Nederlands kampioen bent geworden in jouw klasse", zo begon de wethouder. "Als gemeente vinden we het heel belangrijk om kinderen te laten bewegen en sporten. Jij bent daarbij gewoon een voorbeeld voor al die jonkies. Je ziet bij bij jongeren dat ze zo'n voorbeeld nodig hebben en jij vervult die rol fantastisch".

Vervolgens kreeg Geke bloemen en een pakket met streekproducten aangeboden. Annelies hoopte dat zij, of een eventuele opvolger, de kampioene nog vaak mag komen feliciteren met een overwinning.

Omroep Berg en Dal TV keek mee:

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.