Ook het muzikale leven komt weer op gang na corona: concert in Kekerdom - Omroep Berg en Dal
Lead image 1:
Lead image TXT 1: Koninklijke Fanfare ULTO Winssen-Ewijk Foto: ULTO
Ankeiler: Lange tijd lagen ze allemaal stil: de muziekverenigingen in Nederland en ook in Berg en Dal.

KEKERDOM - Lange tijd lagen ze allemaal stil: de muziekverenigingen in Nederland en ook in Berg en Dal. Ten gevolge van de coronamaatregelen was het lange tijd niet mogelijk om te repeteren, laat staan een uitvoering te verzorgen. In het voorjaar kwamen de repetities weer langzaam op gang, maar op 1,5 meter afstand was dit verre van ideaal. Gelukkig is nu bijna alles weer terug bij normaal.

UNA uit Kekerdom samen met ULTO uit Winssen-Ewijk

Aanstaande zondag 17 oktober vind er daarom weer een binnenconcert plaats, verzorgd door muziekvereniging UNA uit Kekerdom, samen met de Koninklijke fanfare ULTO uit Winssen-Ewijk.

De muzikanten hebben er weer zin in, om na lange tijd weer aan het publiek te laten horen wat ze in huis hebben. Twee leuke optredens met veel bekende muziek, van onder andere ABBA, Danny Vera, Amy Winehouse, Michael Jackson en Michael Bublé .

QR-code

Ook tijdens dit concert zijn de bekende coronamaatregelen van toepassing. De QR-code zal dus worden gecontroleerd en toegang is alleen mogelijk bij bewijs van vaccinatie of negatief testresultaat.

De bezoekers worden vanaf 10.30.u. ontvangen met een gratis kopje koffie, het concert begint om 11.00 uur, in zaal UNA in Kekerdom.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.