Besturen VVLK en SVO overvallen door fusiebericht in De Gelderlander - Omroep Berg en Dal
Ankeiler: Onlangs berichtten we over een voorgenomen fusie tussen voetbalverenigingen SVO '68 uit Ooij en VVLK uit Leuth/Kekerdom.

OOIJ/LEUTH - Onlangs berichtten we over een voorgenomen fusie tussen voetbalverenigingen SVO '68 uit Ooij en VVLK uit Leuth/Kekerdom. De Gelderlander schreef woensdagochtend een artikel waarin de suggestie werd gewekt dat BVC '12 aan zou willen sluiten bij deze fusie.

De besturen van de fuserende polderverenigingen voelden zich overvallen door deze berichtgeving, vooral vanwege de onrust die zo'n bericht teweeg kan brengen. En da's niet handig tijdens de deze week geplande informatieavonden voor de leden van beide verenigingen. Bovendien is er tot op heden nog op geen elke wijze contact of toenadering geweest vanuit BVC richting SVO en/of VVLK.

"We willen dan ook vanuit de besturen van SVO en VVLK aangeven dat er van samenwerking van ons uit geen sprake is. We gaan ons de komende tijd volledig focussen op onze plannen tot een fusie te komen tussen VVLK en SVO, uiteraard met de goedkeuring van onze leden", aldus beide besturen.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Deel dit artikel