Kindercrèche tijdens viering in Cosmas en Damianuskerk Groesbeek - Omroep Berg en Dal
Ankeiler: Op zondag 26 september vindt de opening plaats van het pastoraal jaar tijdens een speciale viering in de Cosmas en Damianuskerk in Groesbeek.

GROESBEEK - Op zondag 26 september vindt de opening plaats van het pastoraal jaar tijdens een speciale viering in de Cosmas en Damianuskerk in Groesbeek. De viering begint om 10.00.u. Om ook jonge ouders en gezinnen mee te laten doen is er voor opvang van de kinderen gezorgd.

Kindercrèche en kinderwoorddienst

Ouders kunnen kinderen van 0 t/m 5 jaar vóór de viering naar de kindercrèche in de pastorie brengen en ze na de viering daar weer ophalen. Voor de kinderen van 6 t/m 11 jaar wordt er een speciale kinderwoorddienst georganiseerd. Deze kinderen worden aan het begin van de viering meegenomen naar een aparte ruimte en komen voor het eind van de viering weer terug in de kerk.

100 jaar Cosmas en Damianus

Die viering zal ondersteund worden door vier koren: het HSB-koor, het Caeciliakoor, jeugdkoor Mikado en Schola Cantorum. Er wordt ook alvast stil gestaan bij 100 jaar Cosmas en Damianuskerk in 2022. Verder zullen de leden van het pastoraal team en het parochiebestuur zich aan de aanwezigen voorstellen.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Deel dit artikel