Afdrukken
Bevat Video: Video
Ankeiler: Leek het er even op dat Polderpop in Leuth dit jaar door zou kunnen gaan, helaas is dit beeld veranderd sinds de verscherpte coronamaatregelen van een aantal weken geleden.

LEUTH - Leek het er even op dat Polderpop in Leuth dit jaar door zou kunnen gaan, helaas is dit beeld veranderd sinds de verscherpte coronamaatregelen van een aantal weken geleden. Deze maatregelen gelden in ieder geval tot en met 13 augustus, de eerste van twee Polderpopdagen.

De organisatie van het festival, dat al sinds 1990 bestaat, had een heerlijk programma met fijne bands klaar staan, maar helaas zal het festivalterrein op industrieterrein Lieskes Wengs in Leuth leeg blijven.

Ook geen Zit-festival

Er is nog gekeken naar de mogelijkheid een Zit-festival te organiseren met vaste zitplekken voor de bezoekers. Hiertoe werd een enquête opgezet, waarbij 60 personen reageerden. De meningen waren sterk verdeeld.

"De veranderende regelgeving rondom corona maakt het voor ons onmogelijk om een editie te organiseren die financieel verantwoord is voor ons als vrijwilligersorganisatie. We steken onze energie in de editie van PolderPop 2022.", aldus de organisatie.

In 2019 was Omroep Berg en Dal TV aanwezig bij PolderPop Roots & More en maakte onderstaande opname:

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: redactie@omroepbergendal.nl.

Deel dit artikel