vrijdag 22 maart

Nu op de radio
De Muzikale Mixer

Tot 12:00

Een amusementsprogramma voor het hele gezin. Met plaatselijke activiteitenagenda’s, belspelletjes, verzoekplaten en wetens­waardigheden. Dagelijks zit er een redactieteam voor u klaar om uw mededelingen, verzoekplaten en speloplossingen te noteren.

Luister live! | Meer informatie

Hierna Lunchtijd

om 12:00

Tijd voor lunch! Elke werkdag maken we het je gezellig met Nederlandstalige, Duitstalige en Limburgse muziek. En muziek uit de buurt natuurlijk!

Vanmiddag UIT! In de regio

om 14:00

Wat is er te doen in de buurt? Je hoort het in UIT! In de regio. Afgewisseld met de prettige muziekmix van Omroep Berg en Dal.

Vanmiddag De JanZet-show

om 16:00

Een uur gezelligheid op je radio: de mooiste nummers uit de jaren 60 en 70 en fijne uitgaanstips!

> Bekijk de hele programmering

Ken je deze programma's al?

UIT! In de regio

Wat is er te doen in de buurt? Je hoort het in UIT! In de regio. Afgewisseld met de prettige muziekmix van Omroep Berg en Dal.

Zo Zondag

We blikken vooruit op de activiteiten in de regio. Een concert, bingo, wandeltocht, excursie of cultuuruitstapje? We voorzien je van inspiratie. Natuurlijk afgewisseld met een prettige zondagochtend-muziekmix.

B&D Sportcafé

Een incidenteel terugkerend programma met verslagen van de wedstrijden op vrijdagavond. Twan Vissers praat met de trainers van de sportclubs en met stamgasten en in de muzieklijst zit altijd een borrelplaat.